Eten en drinken

Voor culinaire verwennerij kan je bij ons gerust op het park blijven. Verwen jezelf met in de ochtend een vers croissantje, ’s middags een lunch op het terras in de zon en ’s avonds een diner bij de haard van de bistro.
 

Bistro Jan

Lokaal genieten!

Bij Bistro Jan  biedt een afwisselend menu en werkt met veel lokale producten. Dit proef je terug in de gerechten welke door onze eigen chef Jacob met zijn team worden bereidt. Je kan gezellig binnen lunchen of dineren of lekker buiten in het zonnetje zitten terwijl je geniet van een ijskoud drankje. Voor meer informatie kan je bellen met 030-303 64 66 of kijk op de website van Bistro Jan. De bistro is geopend van woensdag t/m zondag.

De Koffiezaak

Voor de lekkerste koffie's


De geur van vers gemalen koffiebonen en net afgebakken broodjes, heerlijk! Begin je dag goed en kom langs bij de Koffiezaak. Cappuccino, espresso, latte of gewoon koffie: we hebben het allemaal. Iedere dag wordt er een diverse assortiment broodjes en croissants afgebakken. De broodjes kan je gemakkelijk de dag ervoor bestellen via MijnKrakeling of afhalen met wat er op dat moment beschikbaar is. Daarnaast beschikt ook de Koffiezaak over een gezellig buitenterras waar je kan genieten van je croissant. Verder kun je bij de Koffiezaak terecht voor de “vergeten boodschappen” zoals chips, dranken, houtskool en zoet of hartig beleg.

Foodtrucks

Mrs Italy Pizza's en Bram's Pannenkoeken

Bij het vennetje, achter de bosvelden, creeren we een uniek sfeertje met de foodtrucks van Mrs Italy Pizza en Bram's Pannenkoeken. En om het nog feestelijker te maken; bij goed weer openen wij onze bar en met enige regelmaat staat er een bandje.

Kijk hier voor de data dat de foodtrucks op ons park staan.

De pannenkoeken en pizza's kan je afhalen bij de trucks, vooraf bestellen is niet nodig. Plof lekker neer bij het vennetje aan een picknicktafel of neem het mee naar je accommodatie, alles mag en niks hoeft. Enjoy!  
 

Snackcorner

Lekker & gemak

Zin in een lekkere snack of een take-away maaltijd? Bij Snackcorner kan je het gemakkelijk afhalen. Je kunt zo langskomen of vooraf bestellen via de site, dan staat je bestelling voor je klaar. 

The Cool Market

At home diner

Geen zin om uitgebreid te koken maar wel een gezonde en heerlijke maaltijd op tafel? The Cool Market is een concept waarbij je de lekkerste maaltijden au-bain-marie kunt opwarmen bij je accommodatie. De maaltijden zijn samengesteld door topchefs van restaurants uit het hele land en liggen geproportioneerd diepgevroren voor je klaar. Zo heb je in een handomdraai de mooiste gerechten op tafel zonder veel moeite. Ook ideaal voor bijvoorbeeld op je aankomst dag wanneer je nog geen boodschappen hebt gedaan. Je vindt The Cool Market in de Koffiezaak.