Eten en drinken

Voor culinaire verwennerij kan je bij ons gerust op het park blijven. Verwen jezelf met in de ochtend een vers croissantje, ’s middags een lunch op het terras in de zon en ’s avonds een diner bij de haard van de bistro.
 

Bistro Jan

Lokaal genieten!

Bij Bistro Jan  biedt een afwisselend menu en werkt met veel lokale producten. Dit proef je terug in de gerechten welke door onze eigen chef Jacob met zijn team worden bereidt. Je kan gezellig binnen lunchen of dineren of lekker buiten in het zonnetje zitten terwijl je geniet van een ijskoud drankje. Voor meer informatie kan je bellen met 030-303 64 66 of kijk op de
website van Bistro Jan

De Koffiezaak

Voor de lekkerste koffie's


De geur van vers gemalen koffiebonen en net afgebakken broodjes, heerlijk! Begin je dag goed en kom langs bij de Koffiezaak. Cappuccino, espresso, latte of gewoon koffie: we hebben het allemaal. Iedere dag worden er broodjes vers afgebakken. Daarnaast beschikt ook de Koffiezaak over een gezellig buitenterras waar je kan genieten van je ontbijt.

 
Toch liever ontbijten bij je plaats? Je kan je ontbijt ook to-go meenemen. Verder kun je bij de Koffiezaak terecht voor de “vergeten boodschappen” zoals chips, dranken, houtskool en zoet of hartig beleg.

Snackcorner

Lekker & gemak

Zin in een lekkere snack of een afhaalmaaltijd? De Snackcorner geeft je het gemak van een snelle hap. Ook kan je hier een ijsje halen.