Eten en drinken

Voor culinaire verwennerij kan je bij ons gerust op het park blijven. Verwen jezelf met in de ochtend een vers croissantje, ’s middags een lunch op het terras in de zon en ’s avonds een diner bij de haard van de bistro.
 

Bistro Jan

Lokaal genieten!

Bij Bistro Jan  biedt een afwisselend menu en werkt met veel lokale producten. Dit proef je terug in de gerechten welke door onze eigen chef Jacob met zijn team worden bereidt. Je kan gezellig binnen lunchen of dineren of lekker buiten in het zonnetje zitten terwijl je geniet van een ijskoud drankje. Voor meer informatie kan je bellen met 030-303 64 66 of kijk op de website van Bistro Jan. De bistro is geopend van woensdag t/m zondag. Tussen 28 september en 9 oktober is de bistro gesloten.   

De Koffiezaak

Voor de lekkerste koffie's


De geur van vers gemalen koffiebonen en net afgebakken broodjes, heerlijk! Begin je dag goed en kom langs bij de Koffiezaak. Cappuccino, espresso, latte of gewoon koffie: we hebben het allemaal. Iedere dag worden er broodjes vers afgebakken. Daarnaast beschikt ook de Koffiezaak over een gezellig buitenterras waar je kan genieten van je ontbijt.

 
Toch liever ontbijten bij je plaats? Je kan je ontbijt ook to-go meenemen. Verder kun je bij de Koffiezaak terecht voor de “vergeten boodschappen” zoals chips, dranken, houtskool en zoet of hartig beleg.

Foodtrucks

Mrs Italy op dinsdag 

Iedere dinsdag in mei t/m augustus staat de Foodtruck van Mrs Italy op ons park bij het vennetje achter in het bos. Je waant je jezelf in Italië met de lekkerste pizza's van de dames van Mrs Italy, alles vers in de steenover bereid. Je kunt je pizza de dag vooraf online bestellen via de MijnOmgeving of gewoon langskomen, bestel wat eten en drinken en ga lekker zitten op het strandje, aan een biertafel of neem het mee naar je verblijf. Enjoy!!    

Snackcorner

Lekker & gemak

Zin in een lekkere snack of een take-away maaltijd? Bij Snackcorner kan je het gemakkelijk afhalen. Je kunt zo langskomen of vooraf bestellen via de site, dan staat je bestelling voor je klaar.