Faciliteiten

Van alle gemakken voorzien

Speeltuinen & Speelveld

Super leuk voor de kinderen: op ons vakantiepark vind je verschillende speeltuinen en speeltoestellen voor kinderen, waar ze zich uren kunnen vermaken. Zo hebben we een coole airmountain om lekker hoog op te springen samen met andere kinderen. Klimmen, klauteren, roetsjen van de glijbaan of een zandkasteel bouwen: dit kan allemaal in onze gave speeltuin, gelegen in een grote zandbak. Ook is er naast de bosvelden een groot speelterrein aanwezig waar kinderen en jongeren onbezorgd kunnen spelen en plezier kunnen maken. Fijn voor zowel de kinderen als de ouders!
 

Fietsverhuur

Een dagje genieten van de Utrechtse Heuvelrug en de prachtige omgeving van ons vakantiepark? Voor een ontdekkingstocht per fiets kun je bij onze receptiemedewerkers een fiets huren. Er zijn verschillende dames- en herenfietsen te huur zowel elektrisch als niet elektrisch. Onze medewerkers voorzien je graag van tips voor een leuke fietstocht vanaf ons vakantiepark over de Utrechtse Heuvelrug. Tevens verhuren wij MTB's inclusief helm. Meerdere uitdagende single-track routes starten direct naast ons park!  
 

Skelterverhuur

Huur een stoere skelter en rijd een dagje rond op het vakantiepark. We verhuren twee soorten skelters: grote en kleine, waardoor er altijd een geschikt model is voor jouw lengte! De skelters zijn per dagdeel te huur bij de receptie.
 

Modern & schoon sanitair

s’ Ochtends fris en fruitig en comfortabel jezelf klaarmaken voor de dag? Dat kan in onze verwarmde sanitairgebouwen. Schoon en fris zijn voor ons belangrijke termen, en dat is terug te zien in onze prachtige sanitairgebouwen. Met één druk op de knop kun je gratis douchen of gebruik maken van de afwasbakken. Er verschijnt een timer waarop je precies kunt zien hoeveel tijd er nog is. Als de timer afloopt is er enkele minuten geen warm water beschikbaar. Dit is een van de manieren waarop wij ons best doen om het park de verduurzamen. Tevens beschikken wij over een sanitairgebouw dat toegankelijk is voor mindervaliden.
 

Vennetje & Kampvuurplaats

Tijdens de warme zomerdagen is het fijn als je lekker kan afkoelen. Daarom beschikt ons vakantiepark over een kleine natuurplas, het vennetje, waar je lekker kan zwemmen als het écht te warm is. Ben je niet zo’n waterrat? Dan kun je heerlijk zonnen op het zandstrandje. Daarnaast is het zandstrandje ideaal voor kinderen om te spelen.
 
Ook voor honden kan het erg warm zijn in de zomer, daarom is er een apart gedeelte beschikbaar waar je je trouwe viervoeter kan laten afkoelen. Verder kun je in dit aparte gedeelte je hengel uitgooien en wat vissen proberen te vangen.
 
Kampvuurverhalen, liedjes zingen en marshmallows roosteren met het knisperende geluid van het vuur op de achtergrond: alle ingrediënten voor een ouderwets gezellige avond met vrienden of familie! De kampvuurplaats is dé perfecte plek om te genieten van de lange en warme zomeravonden. Onze gasten mogen vrij gebruik maken van de kampvuurplaats, mits de weersomstandigheden het toelaten.
 

Internet

Mocht het wat minder weer zijn, dan is het natuurlijk fijn om binnen te genieten van een avondje bankhangen en popcorn eten terwijl je je favoriete Netflix series kunt bingewatchen.

Accomodaties
Al onze lodges zijn voorzien van een eigen modem met snel internet. Het gebruik hiervan is gratis. Tevens biedt de 43inch flatscreen TV de mogelijkheid om je favo programma te casten middels jouw eigen streaming abonnement.    

Kamperen

Op de kampeervelden kan je gebruik te maken van draadloos internet. Je krijgt eenmalig 45 minuten gratis internet (beperkte snelheid). Toch wat meer nodig? Geen probleem: bij ons kun je zelf middels iDeal op de inlogpagina onbeperkt internet bijkopen. Kampeer je een week of langer bij ons en wil je internetten zoals thuis, dan kan je een eigen internetmodem bij ons huren. Vraag bij aankomst naar de mogelijkheden.

Televisie

Accomodaties
Al onze lodges zijn voorzien van een 43inch LG smart TV. Met je eigen streaming abonnement kan je heel gemakkelijk ook je favoriete programma kijken middels casting.  

Kamperen
Op ons vakantiepark zijn al onze plaatsen voorzien van een digitale TV aansluiting welke garant staat voor haarscherp beeld en geluid. Om het digitale HD signaal te kunnen ontvangen dient de TV voorzien te zijn van een digitale tuner.
 

Wasserette

Op ons park is er de mogelijkheid om een wasje te draaien en te drogen, muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie. De professionele machines voegen automatisch wasmiddel toe zodat jij hier niet aan hoeft te denken en zijn bovendien snel klaar. Na het wassen kan je ook van de droogmachines gebruikmaken met extra grote capaciteit.    

Laadpalen

Op onze parkeerplaats hebben wij meerdere laadpalen welke geactiveerd kunnen worden middels je eigen laadpas.