Seizoenarrangementen

Vul hier je gegevens en reservering in

   
Wil je in de zomer lekker lang kamperen op ons park dan is dit mogelijk met één van onze voordelige arrangementen. Seizoenarrangementen zijn niet direct online boekbaar maar je kunt je aanvraag indienen middels onderstaand formulier. Nadat je het formulier hebt verstuurd ontvang je van ons binnen één werkdag een plattegrond met de beschikbare plaatsen of nemen wij persoonlijk contact op. Zodra je een plaats naar keuze hebt uitgekozen sturen wij een bevestiging inclusief factuur, huisregels en voorwaarden. Arrangementen welke geschikt zijn voor honden, zijn niet meer beschikbaar.  
 
Prijs is inclusief:
- verblijf voor het hele gezin
- douchegebruik 
- digitale cai TV aansluiting
- één bijzettentje
- één auto bij de plaats

Bijkomende kosten: 
- toeristenbelasting €90,-
- voorschot elektra €150,- (€0.58 per kWh)
- internetmodem, optioneel €127.50 + €50 borg  

Seizoenplaatsen welke geschikt zijn voor honden zijn niet meer beschikbaar. Afzetting/hekjes bij de plaats zijn niet toegestaan. Onder de voortent alleen luchtdoorlatend/grofmazig materiaal toegestaan tot maximaal onder de luifel.     
Prijs is inclusief:
- verblijf voor het hele gezin
- douchegebruik 
- digitale cai TV aansluiting
- één bijzettentje
- één auto bij de plaats

Bijkomende kosten: 
- toeristenbelasting €50,-
- elektraverbruik per kWh €0.58 (voorschot €100,-)
- internetmodem, optioneel (€97.50 + €50 borg)  

Seizoenplaatsen welke geschikt zijn voor honden zijn niet meer beschikbaar.  Afzetting/hekjes bij de plaats niet toegestaan. Alleen luchtdoorlatend/grofmazig materiaal toegestaan tot maximaal onder de luifel.     
Algemeen
Verblijf