Seizoenarrangementen

Vul hier je gegevens en reservering in

Kampeerplaatsen voor het gehele seizoen (april-september) zijn volgeboekt. Onderstaande arrangementen zijn de nog beschikbare seizoenarrangementen.  

Ook in 2021 zijn we blij je te mogen gaan ontvangen op ons park. Seizoenarrangementen zijn niet direct online boekbaar maar je kunt je aanvraag indienen middels onderstaand formulier. Nadat je het formulier hebt verstuurd ontvang je van ons binnen één werkdag een plattegrond met de beschikbare plaatsen of nemen wij persoonlijk contact op. Zodra je een plaats naar keuze hebt uitgekozen sturen wij een bevestiging inclusief factuur, huisregels en voorwaarden.
Slechts enkele plaatsen beschikbaar, contact ons voor de beschikbare plaatsen. Arrangement voor het gehele gezin is inclusief douchegebruik en TV-aansluiting. Exclusief toeristenbelasting €40, elektra €0.39kWh en optionele huur WiFi-modem. Maximaal 2 honden toegestaan.
Sta met het gezin ons park en geniet van de prachtige omgeving en top faciliteiten. Arrangement is inclusief douchegebruik en TV-aansluiting. Exclusief toeristenbelasting €40, elektra €0.39kWh en optionele huur WiFi-modem. Maximaal 2 honden toegestaan.
Sta met het gezin ons park en geniet van de prachtige omgeving en top faciliteiten. Arrangement is inclusief douchegebruik en TV-aansluiting. Exclusief toeristenbelasting €17.50, elektra €0.39kWh en optionele huur WiFi-modem. Maximaal 2 honden toegestaan.
Algemeen
Verblijf