Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden. Simpel en eenvouding.

 

Omruilgarantie: op al onze boekingen geldt een gratis omboekgarantie. 

✔ Tot 2 weken voor aankomst omboeken.
✔ Gratis als service inbegrepen voor nieuwe boekingen.
✔ Omboeken alleen mogelijk binnen hetzelfde jaar
✔ Omboeken is mogelijk naar een periode en accommodatie die op dat moment beschikbaar zijn op de website waarbij de meerprijs zal worden verrekend. Minderprijzen zullen niet worden verrekend.
✔ Omruilen kun je twee keer toepassen. 

Omboekgarantie is niet van toepassing op Lodge Langverhuur en Kamperen Seizoenarrangementen. Dan gelden de RECRON voorwaarden, zie onder. 
 

Annuleringsfonds: tijdens het boeken heb je de mogelijkheid om extra zekerheid af te sluiten middels het annuleringsfonds. Afsluiten van het annuleringsfonds is niet van toepassing op seizoenarrangementen en lodge long stay.  

✔ Geld terug bij annuleren.
✔ Mogelijk tot 24 uur voor aankomst.
✔ Ongeacht de reden.


Verder zijn jouw rechten en plichten geregeld in de RECRON-voorwaarden. Bij het maken van een boeking ga je hiermee akkoord.

Deze afspraken zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de ANWB. De annuleringsvoorwaarden, indien je niet voor het annuleringsfonds hebt gekozen bij het maken van de boeking, zijn ook in deze voorwaarden geregeld. Lees deze zorgvuldig door, dan weet je precies waar je aan toe bent bij Vakantiepark De Krakeling.
 

Tevens zijn op ons park onze eigen huisregels van toepassing, deze ontvang je ook in de bevestigingsmail nadat je geboekt hebt. Mocht je hier vragen over hebben dan kan je uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.