Ga direct naar:

TV & Internet

Televisie

Op Allurepark De Krakeling zijn de plaatsen voorzien van een digitale TV aansluiting welke garant staat voor haarscherp beeld en geluid op uw TV. Bij aankomst geeft u aan of u gebruik wilt maken van TV en of u een verlengkabel wenst te lenen. Uitgezonderd zijn de bosvelden met plaatsnummer 1 t/m 22 welke niet zijn voorzien van een TV aansluiting. Tevens hebben wij een Krakeling Infokanaal waarop u allerlei actuele parkinfo kunt vinden zoals openingstijden, agenda en actuele mededelingen. U vindt deze zender op kanaal 15 van ons netwerk.   

Om het digitale HD signaal te kunnen ontvangen dient uw TV voorzien te zijn van een DVB-Tuner met MPEG4. Kijk in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant of uw TV hiervoor geschikt is. U kunt tegen €25,- borg een digitale ontvanger krijgen bij de receptie.

Internet    

Tevens bieden wij onze gasten op de tourvelden de mogelijkheid om gebruik te maken van draadloos internet. Maak verbinding met het Krakeling WiFi netwerk en bekijk de verschillende gratis en betaalde opties. Iedere gebruiker heeft 45 minuten gratis (beperkte snelheid) internet per dag. Daarnaast zijn er een aantal (snellere) betaalde opties per device:

- €2,00 voor 1 dag 
- €4,00 voor 3 dagen
- €7,50 voor 1 week 
- €17,50 voor 1 maand
- €22,50 voor 3 maanden
- €27,50 voor 6 maanden

Betaling van bovenstaande abonnementen gaat via iDeal. Geadviseerd wordt om Google Chrome of Apple Safari als webbrowser te gebruiken om op het inlogscherm te komen. Mocht u er onverhoopt niet uitkomen dan kunnen we u altijd tijdens openingstijden op de receptie helpen. 

Tevens bieden wij de optie om een eigen modem bij ons te huren. Dit modem sluit u aan op de TV-kabel waarna u na het éénmalig invoeren van een code kunt internetten met het hele gezin. Deze optie is vooral geschikt indien u veel online moet zijn of met meerdere gezinsleden wilt internetten. 

Modem verhuur + €50,- borg

  • €127,50 voor 6 maanden
  • €97,50 voor 4 maanden
  • €77,50 voor 3 maanden
  • €37,50 voor 1 maand
  • €17,50 voor 1 week 

 

Snelkoppelingen