Ga direct naar:

Hangmatten weekend

Slapen in een hangmat onder de sterren

Slapen in een outdoor hangmat met de luxe van een camping. Wie wil dat nou niet?

Samen met Pop-Up Hangplek organiseren we deze zomer een tof outdoor evenement. Zet 22 en 23 juni 2019 met grote letters in je agenda.

Dit weekend draait om ontspanning en inspanning. Zo gaan we onder leiding van MTB-er en coach Ruben IJskens met mountainbikes door het bos rijden. Er liggen prachtige mountainbike parcours op de Utrechtse Heuvelrug. Heb je dit nog nooit eerder gedaan? Geen probleem, wij zorgen voor materiaal en Ruben leert je de kneepjes van het vak.

Slapen in een hangmat is een hele ervaring op zich, een goede en comfortabele nachtrust hangt af van een perfect opgehangen hangmat. In een korte les nemen we al de in en outs van het hangmat slapen met je door. Daarna mag je zelf je eigen bomen uitkiezen in het bos achter het kampeerterrein. De hangmatten zijn overdekt met een terp dus ook geschikt voor als het regent. 

S ’avonds kun je genieten van een kampvuur of je kan aanschuiven bij het altijd gezellige Bistro Jan voor een heerlijk diner (niet inbegrepen) op het terras.

De volgende ochtend verzorgt Bootcamp VET onder leiding van Marcel een bootcamp in het bos om alle spiertjes lekker los te maken.

Kort om, zoek jij een toffe activiteit deze zomer voor je partner, kinderen, buren of vrienden. Aarzel dan niet langer en boek deze onvergetelijke ervaring voor €55,- p.p. Mocht je een MTB-fiets+helm bij ons huren dan komt er €30 p.p. bij. 

Tijdschema:

Check in: 12:00-13:00
Welkom: 13:00
Hangmatles en ophangen: 13:00 – 14:00
Mountainbike clinic: 15:00-17:00
Kampvuur: 20:00

Hangmatten opbergen: 10:00
Bootcamp: 11.00-12:00

 Do not forgets:

  • Slaapzak
  • Extra deken of luchtmatje 
  • Lamp (Hoofdlamp of zaklamp)
  • MTB-fiets en helm (ook te huren)
  • Genoeg lichaamsenergie! 

Vul hier je gegevens in

Mijn gegevens
Voor- en achternaam
iets met een @
Graag je nul zes
Je dient minimaal 16 jaar te zijn
Een helm krijg je erbij

Snelkoppelingen