Ga direct naar:

Overige faciliteiten

Kinderboerderij

Op ons park hebben wij een kleinschalige kinderboerderij met verschillende dieren zoals geiten, kippen, ganzen en een alpaca. De kinderen vinden het heerlijk om ze te aaien, voeren of gewoon naar ze te kijken. De kinderboerderij is vrij toegankelijk.

    

Wasserette

De wasserette bevindt zich in hoofdgebouw. Bij de receptie zijn munten voor de was- en droogmachines verkrijgbaar. Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd.

Jeu de Boules banen

Op diverse plekken op ons terrein bevinden zich jeu de boules banen. Hier wordt gedurende het gehele seizoen gebruik van gemaakt door alle leeftijden.

    

Skelterverhuur

Wij verhuren verschillende soorten skelters geschikt voor jonge en oudere kinderen. Een skelter is te huur bij de receptie voor 3 uur of voor de gehele dag.

Tafeltennistafels

Bij het jeugdhonk staan twee tafeltennistafels waar vrij gebruik van mag worden gemaakt! Vergeet niet om zelf bats en balletjes mee te nemen.

Kapsalon

Melanie’s haarmode is gevestigd naast de Koffiezaak bij het hoofdgebouw. Een afspraak maken kan bij de kapperszaak of telefonisch op 030-6924757 of  06-50511016

Parkeerterrein

Bezoekers kunnen gebruik maken van de verschillende parkeerterreinen aan beide kanten van de ingang van het park. Dagbezoekers zijn gratis!

Snelkoppelingen