Je eigen plek op De Krakeling

 

Met een eigen chalet op ons park heb je alle vrijheid om te genieten wanneer jij dat wilt.     


CHALET VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD


Chalet 122 staat te koop voor (onder bod) en wordt aangeboden door de huidige particuliere eigenaar. Het chalet is onder andere voorzien van een keuken met gastoestel, grote koel- en vrieskast, twee slaapkamers, CV-ketel op propaanfles, ruime woonkamer, terras met aparte berging en een eigen parkeerplaats.  

Het chalet is nieuw op ons park geplaatst in voorjaar 2021. Het chalet wordt verkocht voor recreatief gebruik*, permanent gebruik is niet mogelijk op ons park.

De huur van de plaats bedraagt €2365,- voor 2023. Dit is inclusief toeristenbelasting, riool- en afvalstoffenheffigen, TV en internetaansluiting. Exclusief propaan (fles 10.5kg €38.50 feb-2023) verbruik water €3.80 per m3 en elektra €0.69 per kWh welke jaarlijks worden gefactureerd o.b.v. meterstanden.   

Neem voor meer informatie en het plannen van een bezichtiging gerust contact met ons op.


* recreatief gebruik - in de periode maart t/m oktober zijn er geen restricties voor recreatief gebruik. In de periode november t/m februari is het gebruik beperkt tot de weekenden en schoolvakanties. Merk op dat 95% van onze gasten in deze periode geen gebruik maken van het chalet en deze geheel afsluiten. Het chalet is niet beschikbaar voor (tijdelijke) woonoplossingen. 
 

Foto's van de Chalet 122